Imprimare
PDF

Cele mai ciudate lucruri pe care le fura oamenii

Oamenii fura multe lucruri din magazine, dintre care unele sunt cu adevarat ciudate. Printre acestea se gasesc extensiile de par si energizantele.

Se pare ca hotii nu au tinut minte porunca biblica in care oamenii sunt indemnati sa nu fure. Conform Daily Finance, Biblia este una dintre cartile cel mai des furate din magazinele americane. Desi poate fi luata gratis din multe locuri, Biblia i-a atras cel mai mult pe hotii din SUA.

Un test de sarcina nu este dorit de nimeni, insa atunci cand au nevoie de el, americanii prefera sa il fure din magazin, pentru ca este un produs scump si de unica folosinta, pentru care nu vor sa plateasca.

Un alt motiv este dat de pretul ridicat pe care testul de sarcina il are. In al treilea rand, oamenii nu sunt dispusi sa dea bani pe un obiect pe care il folosesc doar o data.

Pretul ridicat al extensiilor de par i-a facut pe hotii din orasele americane Chicago, Philadelphia si Houston sa le fure foarte des. Politia americana a prins recent doi hoti care furasera din magazinele din Chicago extensii de par in valoare de 320.000 de dolari.

Reclamele numeroase la energizante i-au facut pe hoti sa si le doreasca foarte mult. Revanzarea lor este garantata, iar castigul este unul insemnat. In plus, cutia de mici dimensiuni este usor de strecurat pe sub haine.