Imprimare
PDF

Yerry Mina vorbeste despre dificultatile de la Barcelona: "Credeam ca sunt terminat!" » Dezvaluiri despre Messi si Suarez: "Imi luau cate 50 de euro pe zi"


Fundasul columbian Yerry Mina, 23 de ani, a vorbit despre jumatatea de sezon petrecuta la Barcelona, despre dificultatile avute si despre relatia cu colegii sai.
"Ma gandeam la multe lucruri negative. Credeam ca sunt terminat. Paulinho si Coutinho vedeau cat de rau ma simt si ma incurajau mereu si imi ziceau «Stai linistit! Totul va fi bine». Intelegeam ca sunt jucatori care impresioneaza, dar imi doream sa joc. Nu s-a putut. In putinele minute pe care le-am primit simteam ca totul o ia la vale. Simteam ca nu imi iese nimic, nici macar sa dau pase la antrenament.
 
Cand am ajuns la echipa, ca sa fac o atmosfera buna, am inceput sa fac pariuri cu Messi si Suarez, ca sa vedem cine bate mai bine loviturile libere la antrenamente. Mi-am dat seama ca in fiecare zi imi luau 50 de euro. Adevarul e ca ei puneau mingea unde doreau. Sunt persoane minunate si sunt precum magicienii.
 
Nu am idee care va fi viitorul meu. Sunt calm. Am 23 de ani si mai am mult de jucat. A fost visiul meu sa joc la Barcelona. Puteam merge la orice echipa, dar nu am vrut. Nu regret. Am invatat mult si am progresat", a declarat Yerry Mina, potrivit Mundo Deportivo.
 
Mina a venit la Barcelona de la Palmeiras, pentru 12 milioane de euro. A bifat 6 meciuri si ar putea pleca de la echipa in aceasta vara.