Imprimare

Un fost jucator al Stelei la un pas de moarte: "Avionul in care trebuia sa fiu s-a prabusit"


Janos Szekely (34 de ani), fostul jucator al Stelei, a povestit cea mai infricosatoare amintire pe care o are din cariera sa de fotbalist.
"Am o amintire pe care nu o voi uita, este una chiar infricosatoare. O intamplare din Rusia. Noi zburam cu acelasi avion, unul foarte vechi, abia decola. Ne intorsesem dintr-o deplasare de la Krasnodar, am ajuns cu bine, dar peste doua saptamani aveam meci cu Anji.
 
Cu cateva zile inaintea deplasarii, a venit o veste-soc. O tragedie uriasa. Acel avion a fost luat de Lokomotiv Iaroslavl, echipa de hochei, intr-un zbor catre Minsk, daca nu ma insel. N-au mai ajuns, s-a prabusit imediat dupa decolare. Am ramas marcat de acest episod. Stiind ca in acel avion am fost si eu de atatea ori si ca zburasem cu doar cateva zile inainte si urma sa zburam iar. Ni se puteam intampla noua...", a declarat Szekely pentru GSP.ro.
 
Avionul la care face referire Szekely s-a prabusit in septembrie 2011. La bord se aflau 45 de persoane, inclusiv echipajul, insa numai una a reusit sa scape cu viata.