Imprimare

Trei "tricolori" au avut o prestatie dezamagitoare in remiza cu Serbia » Un roman a fost omul meciului


Romania a remizat cu Serbia, 2-2, in al doilea meci din Liga Natiunilor, dupa ce sarbii au condus cu 1-0 si cu 2-1.
Nationala antrenata de Cosmin Contra a facut o repriza a doua excelenta, iar pe final a avut sansa de a castiga, Mitrita ratand o ocazie mare in minutul 90.
 
Cel mai bun jucator al meciului a fost mijlocasul Nicolae Stanciu, care a marcat golul de 1-1, din penalty, si a centrat pentru golul de 2-2 marcat de Tucudean. Stanciu a avut o prestatie excelenta si a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor. O evolutie apreciata a avut si Alex Chipciu, care a fost notat cu 8.
 
Cei mai slabi "tricolori" au fost fundasii Cristi Manea si Nicusor Bancu si mijlocasul Paul Anton. Acestia au pierdut multe dueluri si au fost notati cu 4. Selectionerul Cosmin Contra a primit nota 7, in timp ce Mladen Krstajici a luat 5.
 
CONTEXT: In functie de rezultatele obtinute in Liga Natiunilor, Romania poate intra intr-o urna mai buna la tragerea la sorti pentru preliminariile EURO 2020. In plus, daca nu se califica din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o sansa la play-off, dar trebuie mai intai sa termine macar pe locul 2 in Liga Natiunilor, dintr-o grupa cu Serbia, Muntenegru si Lituania.