Imprimare
PDF

SOCANT! Comportament violent al fanilor lui Dinamo - Au batut un cameraman in timpul meciului cu Juventus: "Acesti golani arata mizeria de care sunt in stare"


Suporterii dinamovisti au creat mari probleme la meciul din aceasta seara cu Juventus Bucuresti. Dupa ce si-au batut joc de momentul de reculegere pentru Cristian Topescu, ultrasii "cainilor" l-ar fi batut pe Florin Dulica, operatorul TV Digi Sport care filma in spatele portii dinspre peluza ocupata de fani.
Informatia a fost dezvaluita de comentatorul Ionut Angheluta, care i-a criticat in termeni duri pe suporterii dinamovisti:
 
"Operatorul nostru a fost batut de suporterii lui Dinamo, niste golani. Dinamovistii arata mizeria de care sunt in stare. Ar trebui ca meciurile din Liga 1 sa beneficieze de masuri de securitate mai mari. O galerie absolut de toata jena a avut Dinamo in aceasta seara", a fost comentariul lui Angheluta.
 
Conform TV Digi Sport, cameramanul ar fi fost lovit violent de Elias Bucurica, liderul galeriei dinamoviste care tocmai a terminat de ispasit un an de interdictie dupa ce intrase pe teren la un derby cu FCSB din aprilie 2017. 
 
Suporterii dinamovisti i-ar fi aplicat o corectie fizica celui care administra camera TV de langa fanii dinamovisti.