Imprimare
PDF

Situatia lui Dica la FCSB comentata de un alt antrenor: "E brutal ce se intampla! Se duce acasa si plange!" + dezvaluiri despre cum a fost adus Daum in Romania


Ioan Sdrobis deplange situatia in care a ajuns Nicolae Dica, actualul antrenor al FCSB-ului. Fostul antrenor recunoaste ca a fost fan al fotbalistului Dica, dar e ingrijorat de situatia in care il pune acum Becali. 
"Mie mi-a placut Dica jucatorul, dar ce se intampla de cand e el acolo antrenor e haotic. E brutal cum se intervine peste meseria lui.
 
Copilul asta se duce acasa si plange cand ajunge in momente penibile in care il pune Becali. Ia-l pe ala, baga-l pe ala.
 
Mai bine sa-l dai afara decat sa-i faci asa ceva", a zis Ioan Sdrobis la ProX. 
 
...despre Daum si Contra: "Venirea lui Daum a fost un cadou al lui Burleanu pentru marele Iohannis de la Sibiu. A fost adus cand avea niste probleme personale mari de tot. Il cunosteam bine. Pai il comparam vreodata pe Daum cu Piturca? Ma refer pentru fotbalul romanesc!
 
Cu Contra sa avem rabdare, ii cer doar sa fie original. Sa nu-l mai copieze pe Simeone. Si cum se imbraca si cum sare pe banca pe acolo. Cred ca-l urmareste pe casete".