Imprimare
PDF

SIMONA HALEP. Liderul mondial explica decizia importanta pe care a luat-o pentru aceasta vara: "E o cale grozava pentru a face asta"


Simona Halep, 26 de ani, numarul 1 mondial, anuntase initial ca pana la US Open va participa numai la turneele de tip Premier 5 de la Montreal si Cincinnati. Jucatoarea noastra a decis pana la urma sa accepte si invitatia organizatorilor turneului de la New Haven.
Liderul mondial si-a explicat decizia de a merge la New Haven, turneu pe care l-a castigat in 2013 si care incepe pe 19 august, fix cu o saptamana inaintea startului US Open, al patrulea turneu de Mare Slem al anului.
 
"Sunt bucuroasa sa ma intorc la Connecticut in aceasta vara si le sunt recunoscatoare organizatorilor pentru aceasta sansa. Am cateva amintiri fericite de cand am castigat titlul in 2013 si intotdeauna m-am bucurat sa joc in fata suporterilor de aici.
 
Tabloul este plin de jucatoare valoroase, iar conditiile de joc sunt similare precum cele de la New York, motiv pentru care am considerat ca este o cale grozava de a ma pregati pentru US Open", a explicat Simona Halep.
 
Cum arata programul Simonei Halep in perioada urmatoare:
 
  • 6-12 august: Montreal (Premier 5)
  • 13-19 august: Cincinnati (Premier 5)
  • 19-25 august: New Haven (Premier)
  • 27 august - 9 septembrie: US Open (Grand Slam)