Imprimare
PDF

Simona Halep, iritata inainte de Fed Cup! A plecat din fata reporterilor din cauza unei intrebari: "Sunt povesti inventate"


Intr-un interviu luat la aeroportul din Bucuresti, inainte sa decoleze spre meciul de Fed Cup de la Cluj, Simona Halep a spus ca e pregatita pentru intalnirea cu Elvetia din weekendul urmator. Apoi a fost plecat rapid cand a fost intrebata de reporteri despre doi prieteni actori. 
"Sper sa fie buna revenirea mea, sa-mi castig meciurile si sa castigam partida. E un meci cu emotii, dar o sa fie frumos. Suntem o tara cu jucatoare foarte puternice, cu echipa foarte buna.
 
Toate jucam la nivel inalt si sper sa castigam partida. Da, putem castiga, insa nu e usor si de fiecare data spunem ca nu se stie niciodata in tenis, asa ca vom vedea. Dar obiectivul nostru e sa mergem spre finala", a declarat Halep.
 
Simona a parut insa extrem de iritata in momentul in care a fost intrebata daca i-a chemat la meci pe actorii si prietenii ei, Horatiu Malaele si George Mihaita, cei care sunt in Cluj in aceste zile, pentru a juca piesa "Fierarii".
 
"Presa din Romania inventeaza foarte multe povesti. Si despre viata mea personala, si despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniti la orice meci de-al meu, asa dupa cum bine stiu", a adaugat Halep, moment in care a plecat din fata reporterilor care o intervievau.