Imprimare
PDF

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: Inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta


Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren, dar in acelasi timp trebuie sa fie si mai calma si sa nu se mai critice atat de aspru.
”Mereu caut perfectiunea, dar in acelasi timp stiu ca nu exista. Deci este putin cam ciudat ca ma gandesc la asta.  In ultima vreme am lucrat cu un psiholog sportiv in aceasta directie si am ajuns la concluzia ca trebuie sa fiu mai buna cu mine si sa inteleg ca uneori nu pot fi suta la suta pe teren si ca este nevoie de timp. Deci, ma descurc bine in aceasta directie, asa ca si din acest motiv pot fi numarul 1. Cel putin asta imi doresc. Inca vreau sa fiu o luptatoare, inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta. Nu mai arunc racheta, ceea ce este un lucru minunat. Dar stiu ca trebuie sa fiu mai calma si sa nu ma mai critic atat de aspru atunci cand nu-mi iese o lovitura cum vreau eu sau cand mingea iese afara. Trebuie sa accept situatia imediat si sa ma gandesc imediat la urmatorul punct”, a afirmat Halep, potrivit news.ro.
 
Simona Halep va debuta la Indian Wells in primul tur cu jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA.