Imprimare
PDF

Sebastian Coltescu e pus la zid de antrenorul Spartei Praga » Nicolae Stanciu a reactionat si el dupa eliminarea din Europa League


”Centralul” Sebastian Coltescu e criticat de antrenorul Spartei, Zdenek Scasny, desi in minutul 75 a acordat corect lovitura de la 11 metri care a consfintit practic eliminarea cehilor din competitie.
Jucatorii Spartei Praga si antrenorul Zdenek Scasny si-au varsat nervii pe arbitrul Sebastian Coltescu, desi sunt singurii vinovati pentru eliminarea din Europa. Dupa ce au pierdut surprinzator prima mansa, de la Subotica, cu 2-0, joi seara au avut 2-0 pe tabela in minutul 66. Inca un gol si ar fi fost in turul 3 preliminar. Insa cu un sfert de ora inaintea finalului, la un duel in suprafata de pedeapsa a Spartei, fundasul Uros Radakovici l-a impins din spate pe Djenici, doborandu-l la pamant, si Coltescu a aratat prompt punctul de la 11 metri.
 
FAULT CLAR SI INUTIL
Cehii au protestat, capitanul Josef Sural a primit cartonas galben, dar "centralul" roman chiar n-are vina. Faultul lui Radakovici a fost pe cat de inutil, pe atat de clar. O neglijenta, mai degraba, in conditiile in care incidentul s-a petrecut in marginea careului mare, iar Djenici nici macar nu era intr-o pozitie favorabila pentru a suta la poarta.
 
GOL ANULAT SI ELIMINARE
Cu toate astea, la conferinta de presa, Scasny a criticat arbitrajul lui Coltescu, care i-a anulat un al doilea gol lui Sural (61), pentru fault, si la final l-a si eliminat cu "rosu" direct, pentru proteste. "Suntem foarte dezamagiti. Nu-l vom pune la zid pe Radakovici, dar decizia arbitrului roman de a da penalty la acea faza mi s-a parut una prea dura", comentat antrenorul Spartei.