Imprimare
PDF

Schimb incredibil in Serie A! Acord intre Juventus si AC Milan: Higuain merge pe San Siro » Pe cine aduc torinezii


Juventus si AC Milan pregatesc transferuri spectaculoase. Atacantul argentinian Gonzalo Higuain, 30 de ani, ar urma sa fie imprumutat la rossoneri un an, cu drept de cumparare, (18+36 milioane de euro), iar fundasul italian Leonardo Bonucci, 31 de ani, se va intoarce la Juventus, la schimb cu fundasul italian Mattia Caldara, 24 de ani.
Afacerea verii planuita intre Juventus si Milan a ajuns la ultimele detalii. Campioana Italiei se va desparti de Higuaín, care nu mai intra in planurile lui Allegri dupa venirea lui Ronaldo. S-au inteles azi-noapte, la capatul a patru ore de negocieri, sa-l imprumute pe argentinian un sezon, rossonerii avand apoi drept de cumparare definitiva. 18 milioane de euro acum si 36 de milioane in vara viitoare, cu 40% mai putin fata de pretul platit de piemontezi pentru a-l lua de la Napoli in 2016! Mai ramane ca Pipita s-ajunga la un acord privind salariul, acesta castigand 7,5 milioane de euro anual la Torino, pana in 2020. Milan i-ar da aceiasi bani in total, insa pana in 2022!
 
SCHIMB LA 35-40 MILIOANE
In paralel, cluburile au batut palma pentru un schimb, la aceeasi paritate, in defensiva. Bonucci ar trebui sa revina dupa doar o stagiune in bianconero, uitand de clinciurile cu Allegri, iar pe San Siro va merge Caldara, nu Rugani, achizitionat de Juve de la Atalanta. Ambii evaluati la sume intre 35 si 40 de milioane de euro.
 
RUGANI NU MAI PLEACA
Cedandu-l pe Caldara, Allegri l-a blocat practic pe Rugani, o alternativa la titularii din defensiva. Stoperul era intens curtat de Chelsea, care isi va lua totodata gandul si de la Higuaín. Tabloidele britanice sustin ca Sarri s-ar reorienta acum si ar vrea sa-si completeze ofensiva cu Lewandowski. Polonezul aflat si pe lista lui Real Madrid nu mai vrea sa continue cu Bayern, desi noul antrenor Niko Kovaci se opune ferm transferului sau.