Imprimare

Scandal urias in Liga 1! U Craiova se revolta pentru delegarea de la primul meci din play-off: "E o ofensa, un act de sfidare la adresa intregii Oltenii"


Oficialii lui U Craiova au explodat dupa ce Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Alexandru Tudor (46 de ani) la partida de sambata cu Astra, din cadrul primei etape din play-off. 
Oltenii au emis un comunicat extrem de dur, in care contesta delegarea lui "Brad Pitt", alb-albastrii fiind ferm convinsi ca Tudor va avea parte de o primire extrem de ostila din partea fanilor. 
 
"Chemam suporterii la meci in numar cat mai mare pentru a echilibra raportul de forta", au declarat oficialii echipei.
 
COMUNICATUL INTEGRAL EMIS DE U CRAIOVA:
 
"Delegarea domnului Tudor la partida cu Astra, un act de sfidare la adresa intregii Oltenii
 
Am luat act cu indignare si revolta de delegarea domnului Alexandru Tudor la primul meci al Universitatii din playoff, chiar la Craiova, cu Astra.
 
Dl. Tudor a facut praf mai multe meciuri ale Stiintei, influentand decisiv rezultatul unor partide cruciale, cum ar fi cea jucata cu Steaua in chiar ultimul meci de pe fostul ”Central” (cand un penalty inventat de numitul domn arbitru a scos Craiova din competitie si a stricat sarbatoarea unei regiuni intregi).
 
Avand in vedere toate aceste antecedente, precum si numeroasele proteste si luari de pozitie ale clubului nostru impotriva prestatiilor domnului arbitru, de-a lungul timpului, consideram delegarea lui o ofensa la adresa tuturor suporterilor olteni, ba chiar un gest inconstient, daca ne gandim la ostilitatea cu care va fi primit de un stadion intreg, fapt ce ar putea strica tot spectacolul fotbalistic la care toata lumea (noi, adversarii nostri si, speram, forurile fotbalistice interne) spera.
 
Reamintim tuturor ca oficialii Universitatii, spre deosebire de cei ai rivalilor, au avut mereu pozitii decente si ingaduitoare la adresa arbitrajelor deseori potrivnice din acest sezon. Pentru ca stim si admitem ca orice om poate sa greseasca. Doar ca sunt si oameni care gresesc atat de des si atat de unidirectional incat, cu tot respectul, nu mai putem avea incredere in probitatea profesionala a domnului Tudor.
 
Nu am cerut si nu vom cere niciodata tratament preferential, cerem doar sa fim tratati corect si sportiv, iar delegarea de astazi este (si ne masuram bine cuvintele) o bataie de joc la adresa fotbalului si la adresa Universitatii Craiova, in egala masura".