Imprimare
PDF

S-a facut! Primele cuvinte ale lui Higuain ca jucator al lui AC Milan » S-a stabilit si cine vine la Juventus


Doua sute de fani rossoneri l-au asteptat la hotel miercuri seara. Milan plateste 18 milioane pentru imprumut si 36 de milioane in 2019 pentru transferul definitiv. Bonucci se intoarce la Juventus: schimb cu Caldara.
O afacere ce parea putin probabila la inceput s-a realizat. La doi ani dupa ce devenise cel mai scump jucator al lui Juventus, transferat cu 90 de milioane de euro de la Napoli, Gonzalo Higuaín paraseste gruparea bianconera. Atacantul argentinian, 30 de ani, ajunge la Milan, care achita acum 18 milioane de euro pentru imprumut, plus 36 de milioane vara viitoare pentru transferul definitiv.
 
Miercuri seara, Pipita a sosit la Milano, fiind asteptat de doua sute de fani rossoneri la hotel. "Incepe o noua aventura. Sunt multumit. Leonardo m-a convins sa vin aici", au fost primele cuvinte ale sud-americanului. "Unde se poate opri Milan? Speram sa ajungem cat mai departe posibil. Am discutat deja cu Gattuso". In aceasta dimineata, Higuaín face vizita medicala si semneaza contractul cu "diavolul".
 
In acelasi timp, acordul Milan - Juventus a fost total si asupra schimbului Bonucci - Caldara. Bonucci se intoarce la Torino dupa numai un sezon. Dorul de Juve a fost prea mare. 
 
"Ii salut pe toti fanii Milanului, dar si pe cei ai lui Juventus, care mi-au oferit atat de multa dragoste" a declarat Gonzalo Higuaín, atacant Milan.