Imprimare
PDF

Procentaj ingrijorator: ce s-a intamplat cu pustii lui Radoi dupa victoriile cu Portugalia si Bosnia din preliminarii


Din cei 18 jucatori care au jucat in victoriile remarcabile cu Portugalia, 2-1, si Bosnia, 2-0, la U21, sub 40% au fost titulari in etapa de campionat din weekend. 
Se spune ca "atunci cand esti tanar poti misca muntii din loc si poti avea lumea la picioare", dar in privinta fotbalistilor nu prea e valabila aceasta expresie.
 
Argumentul cel mai bun e ceea ce s-a intamplat in etapa din weekend-ul trecut cu jucatorii care au bifat macar un minut intr-unul din cele doua meciuri cu Portugalia si Bosnia, in care Romania U21 a facut un pas urias spre calificarea la Euro 2019.
 
Mai putin de jumatate dintre acesti fotbalisti folositi de Mirel Radoi au jucat ca titulari si pentru echipele lor de club la revenirea de la nationala. Mai precis, numai 7 s-au aflat in garnitura de start, iar integralisti au fost si mai putini, numai 3.
 
CRAIOVA I-A OCROTIT PE BANCU SI CICALDAU...
Situatia e una care ar putea sa-i ofere un alibi puternic inclusiv lui Florinel Coman, pentru ceea ce s-a intamplat duminica, la Cluj, cand a fost criticat violent de Becali.
 
El a fost folosit de Radoi in ambele meciuri la tineret, iar doi jucatori de la Craiova aflati cam in situatia lui, Bancu si Cicaldau, titulari in ambele dispute ale primelor reprezentative, au fost menajati de Mangia. N-au inceput ca titulari la Medias si au aparut pe teren abia dupa pauza.
 
... FCSB L-A FOLOSIT PE COMAN, APOI L-A DISTRUS
In schimb, Coman a fost titular. A dat gol, apoi s-a plans ca are crampe si Dica l-a inlocuit in minutul 70.
 
Dupa meci, Becali l-a desfiintat si chiar denigrat in public. De fapt, Coman a fost la fel ca toti ceilalti fotbalisti tineri, mai degraba obositi dupa actiunea de la nationala U21.