Imprimare
PDF

Petrescu surprinde! Discutii in privat cu MM Stoica si Becali


Dan Petrescu a sters cu buretele toate razboaiele pe care le-a dus cu tabara adversa, in special cu cea a FCSB-ului, in acest sezon. Recunoaste ca a ramas prieten cu MM Stoica si Gigi Becali, chiar daca in ultimul an cele doua parti s-au taxat in mai multe randuri. 
"Eu stiu de ce face MM asta. Pentru a-si apara clubul lui. L-am inteles si le-am spus si celor de aici. Cand ne-am intalnit ultima oara, i-am zis ca oricine vine la mine, eu il pup si mergem mai departe. Pentru ca pe teren suntem adversari, dupa nu.
 
Oricum, relatia mea cu el nu a mai fost aceeasi, dar e un profesionist adevarat si sunt convins ca d-aia Steaua e acolo sus pentru ca il are pe MM, care isi face treaba.
 
Iar patronul nu m-a atacat niciodata asa. M-a sunat si mi-a spus ca m-a atacat ca sunt la CFR si lui ii e frica de mine, nu de CFR. A fost corect din punctul asta de vedere.
 
Am muncit de dimineata pana seara, nu cred ca cineva are ceva sa-mi reproseze. Cand am venit, am fost intrebat daca voi aduce titlul si am zis ca nu, ca voi munci. Ca nu pot sa promit pentru ca eu nu sunt Mourinho, Guardiola. Rivalii nostri au recunoscut ca echipa cea mai buna a castigat campionatul si asta pentru mine e cel mai mare trofeu", a declarat Petrescu.