Imprimare
PDF

Oferte de top pentru Mihai Vodut, jucatorul dat afara de Gica Hagi de la Viitorul dupa scandalul pariurilor


Mihai Vodut, atacantul in varsta de 24 de ani dat afara de Viitorul Constanta, e dorit la Beitar Ierusalim, in Israel. 
Vodut a fost exclus de Gica Hagi din lotul Viitorului dupa scandalul in care a fost acuzat ca a pariat pe un meci al echipei sale (detalii AICI). Varful nu duce lipsa de oferte. Nir Klinger, antrenorul care l-a adus pe Gabi Tamas in Israel, il vrea la Beitar Ierusalim. 
 
Mutarea se poate realiza doar pana martea viitoare, ultima zi a perioadei de transferuri din Israel. 
 
Beitar Ierusalim ocupa locul 10 in prima liga din Israel, cu 22 de puncte, la 7 in spatele ultimului loc care asigura accederea in play-off.
 
SCANDALURILE POT BLOCA TRANSFERUL
Iesirile in decor ale lui Vodut au ajuns si in presa din Israel si pot fi o piedica in calea mutarii. Episodul cu pariurile nu este singura scapare a atacantului de 24 de ani. In primele zile din 2019, Vodut a tinut prima pagina a ziarelor de scandal dupa ce si-a agresat iubita. Detalii AICI. 
 
E DORIT SI LA IASI
Flavius Stoican i-a intins si el o mana lui Vodut. Tehnicianul lui Poli Iasi a anuntat ca si-l doreste la echipa, daca nu va fi suspendat de FRF pentru pariuri. „Ce pot sa spun despre Mihai Vodut este ca am incredere in calitatile lui de fotbalist. Sper sa nu fie suspendat, nu neaparat pentru ca l-as vrea eu la Iasi, ci pentru viitorul sau. Daca va fi declarat nevinovat la Comisie, il astept la Iasi. Eu am incredere in el!”, a declarat Stoican.