Imprimare
PDF

Oferta puternica refuzata de Gica Hagi! Gica Popescu a recunoscut tot: "Stie si el ca a gresit"


Gica Popescu, 50 de ani, a dezvaluit faptul ca Gica Hagi, 53 de ani, a refuzat o oferta de la o formatie de top din La Liga. "Baciul" e de parere ca " Regele" a gresit, dar anunta ca in vara nu va duce lipsa de oferte si sunt sanse sa mearga alaturi de Hagi la un club din strainatate.
"Discutii au fost mereu cu Gica Hagi. A avut oferte din 6 in 6 luni. El a cautat proiecte extraordinare. Nu mai are ce face in Romania. A castigat campionatul cu o echipa ce nu avea nicio sansa la un moment dat.
 
Profesional, Gica a ajuns la un nivel mare. Vrea altceva acum, sa lucreze si pe banii altora, nu ai lui. Au fost cateva proiecte, dar nu a fost inspirat atunci. Cred ca ar fi trebuit sa accepte la un moment dat.
 
Stie si el ca a gresit. Eu cred ca ar fi trebuit sa mearga, o echipa de prima liga din Spania l-a vrut. O echipa buna. Probabil ca la un moment dat voi merge si eu cu el", a zis Gica Popescu la TV Digi Sport.   
 
Deportivo la Coruna este probabil echipa despre care Gica Popescu a vorbit. Informatia a fost dezvaluita de Pietro Chiodi la 15 martie.