Imprimare

Niculescu a rabufnit si a spus marea problema de la Dinamo: "Bai fratilor, jucatorilor le tremurau picioarele!"


Dat afara dupa o luna de la Dinamo, Claudiu Niculescu a vorbit despre situatia de la clubul ros-alb.
Fostul antrenor al lui Dinamo a explicat care sunt problemele jucatorilor, dar a avut si un mesaj pentru patronul Ionut Negoita.
 
"Incercam sa ne mintim frumos. Sunt de acord, dar sa o facem cu masura. Bai fratilor, oameni buni, 22 cu 15 fac 38? Nu! Dinamo poate face maximum 37 de puncte pana la finalul sezonului regulat. Pana acum, in play-off s-a intrat doar cu 38 de puncte. Dinamo e la 9 puncte de play-off si pana la echipa de pe locul 6 mai are altele in fata. Poate se intampla o minune, dar de ce nu spunem lucrurilor pe nume? Sa zica «Bai, nu mai avem sanse! Facem reconstructie pentru anul viitor. Anul acesta am facut iar greseli».
 
Cand o echipa are 3-4 rezultate proaste apare presiunea de la conducere si de la fani. In astfel de momente, ai nevoie de jucatori puternici mental. Asta e marea problema a lui Dinamo. Am fost acolo si i-am simtit pe jucatori. Sunt buni, dar tematori. Cand jucau acasa, le tremurau picioarele. E clar ca este si o problema de valoare a jucatorilor.
 
Ionut Negoita ar trebui sa isi puna o intrebare. Sa se intrebe «Am clubul de 3 ani, de ce nu am rezultate? De ce nu am castigat trofee in aceasta formula?» Am vazut salariile. Dinamo e in primele 4 echipe din Liga 1 la acest capitol! Clubul are o infrastructura foarte buna, dar ii trebuie si fotbal", a declarat Claudiu Niculescu.