Imprimare
PDF

Nebunie totala in ultima etapa din Premier League! Chelsea, OUT din Liga Campionilor, meci cu 9 goluri intre Tottenham si Leicester


E gata Premier League. Tottenham si Liverpool si-au asigurat locurile 3 si 4, singurele pozitii din clasament pentru care lupta inca mai era disputata. Chelsea a pierdut la Newcastle, 0-3, si a incheiat sezonul pe locul 5, calificandu-se in Europa League. 
Liverpool a invins-o categoric pe Brighton, 4-0, insa nu i-a putut lua fata in clasament lui Tottenham, care a castigat un meci nebun cu fosta campioana Leicester, 5-4!
 
Chelsea, care avea nevoie de pasii gresiti ai lui Tottenham sau Liverpool, a fost umilita pe terenul lui Newcastle, 0-3. Echipa lui Conte se duce direct in grupele Europa League.
 
Manchester City, campioana deja de etape bune, a castigat in deplasarea de la Southampton, 1-0, si a atins pragul celor 100 de puncte cucerite in acest sezon, record absolut!
 
O performanta impresionanta pentru echipa lui Guardiola, care devine echipa care castiga titlul la cea mai mare diferenta de puncte din istorie: 19 fata de United-ul lui Jose Mourinho!