Imprimare
PDF

Mutare neasteptata pregatita de o echipa importanta a Ligii 1! Vasile Miriuta ar putea fi pe banca impotriva lui Dinamo!


FC Botosani joaca maine ultima partida din sferturile Cupei Romaniei contra celor de la CSM Poli Iasi. Ar putea fi ultima reprezentatie pentru Costel Enache, caruia i s-a cautat de mai multa vreme inlocuitor.
Antrenorul de 45 de ani este vanat de o buna perioada de vreme de conducere, iar in locul sau ar putea sosi vechiul staff tehnic al lui Dinamo!
 
In lumea fotbalului romanesc se vorbeste de varianta ca Vasile Miriuta sa fie inlocuitorul lui Enache, numai ca "Tati" nu mai are voie sa preia o a treia formatie in acest sezon competitional, dupa experientele, nefericite, de la Concordia Chiajna si Dinamo.
 
Astfel ca pana la vara, formatia din Botosani ar urma sa fie condusa de secundul sau de incredere, Francisc Dican, mai ales ca acesta a mai avut o experienta ca antrenor principal la CFR Cluj in perioada 2014-2015.
 
Aceasta dupa ce a mai fost secund in mandatele lui Ioan Andone, Jorge Costa, Alin Minteuan, Viorel Moldovan si Eugen Trica.
 
Daca se va face mutarea zilele viitoare, primul meci oficial al noului staff tehnic ar putea fi tocmai impotriva lui Dinamo, sambata, 17 martie!