Imprimare
PDF

Moti, dezamagit de un esec neasteptat: ”Ar fi trebuit sa-i batem chiar daca intra si antrenorul lor pe teren”


Ludogoret, eliminata surprinzator de campioana Ungariei. ”E o infrangere dura pentru mine, nu am jucat cum ar fi trebuit”.
In urma cu doi ani, Ludogoret juca in grupele Champions League. Sezonul trecut, echipa lui Moti si Keserü era eliminata in turul 3 preliminar. Iar acum, si mai jos. N-a trecut nici de turul 2, depasita de Vidi, campioana Ungariei. Nici faimosul antrenor brazilian Paulo Autuori nu a oprit caderea.
 
Presa sofiota sustine ca arbitrul austriac Schüttengruber i-a protejat pe maghiari, acceptand jocul lor agresiv. In schimb, l-a trimis la vestiare pe Misidjan (Ludogoret) in minutul 40 dupa doua "galbene" surprinzatoare. Dar Moti, integralist miercuri (Keserü a intrat in minutul 67), nu da vina pe "central". Crede ca singurii vinovati sunt ei, jucatorii.
 
"Nu comentez arbitrajul. Ar fi trebuit sa-i batem chiar daca intra si antrenorul lor pe teren", a declarat fundasul central. "Daca am fi jucat ca in tur, nu m-as fi suparat, insa acum n-am facut ce trebuia. De aceea, infragerea e foarte dura pentru mine".
 
Ludogoret continua in Europa League. "Avem experienta, stim ce putem, stim cand e sansa noastra. Acum, putem juca in grupe. Sa profitam de aceasta sansa