Imprimare
PDF

MM Stoica facut praf de directorul sportiv al celor de la CFR: "Nu mai are nicio putere, e doar responsabil cu scandalul. Abereaza mult, nu am primit nicio cerere!


Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, i-a raspuns in termeni duri lui Mihai Stoica dupa ce acesta a acuzat arbitrajul de la partida de aseara, incheiata la egalitate, scor 1-1. 
"Daca FCSB voia arbitru strain trebuia sa faca o solicitare la Federatie, apoi cei de acolo sa ne-o trimita noua. Noi nu am primit nimic. Singura cerere a fost cand erau luati in calcul arbitri din tari pe care noi nu le acceptam. Ne-am expus punctul de vedere, am zis ca vrem din primele 6 campionale ale lumii. 
 
Noi nu am mai primit nimic de atunci. Mihai Stoica abereaza foarte mult. Ataca pe toata lumea. «Bai MM, eu sunt director sportiv la CFR, iau decizii aici!». El e doar responsabil cu scandalul si cu presiunea asupra arbitrilor. Toti stim ca el nu mai are nicio putere, nu mai ia nicio decizie acolo. Sa-si mai vada de treaba lui. Numai scandaluri are in cap. 
 
Nu-mi aduc aminte sa fi jucat el undeva ca sa-si permita sa-l jigneasca pe Dan Petrescu. El nu respecta pe nimeni, nu exista notiunea de loialitate si prietenie pentru el", a declarat Bogdan Mara la TV Digi Sport.  
 
CE A ACUZAT MIHAI STOICA
 
Mihai Stoica a acuzat la finalul partidei de duminica, CFR - FCSB, scor 1-1, ca cei de la CFR Cluj nu au acceptat cererea vicecempionilor pentru arbitri straini: "Bai Mara, noi am facut adresa pentru arbitri straini, dar voi ati refuzat".