Imprimare
PDF

Mircea Sandu ii raspunde lui Burleanu: "Eu am primit un ceas de peste 20.000 de euro"


Mircea Sandu a reactionat dupa ce Razvan Burleanu l-a acuzat, intr-o postare pe blog, ca atunci cand conducea FRF a cumparat ceasuri in valoare de 30.000 de euro, Ionut Lupescu fiind cel care a semnat facturile la acea vreme.
"Burleanu se ocupa in continuare de balci. Astfel de cadouri, gen ceasuri valoroase, se fac in mod obisnuit in lumea fotbalului la nivel inalt. Se ofera cadouri presedintilor de federatii, reprezentantilor cluburilor la diferite aniversari sau ocazii speciale. Si eu, de exemplu, am primit cadouri de la Federatiile din Italia, Spania, Irak. De la ultima imi aduc aminte ca am primit un ceas din aur, cotat la peste 20.000 de euro. Un model in editie limitata, incrustat cu bustul lui Saddam Hussein.
 
Probabil ca am cumparat atunci mai multe ceasuri deodata, in ideea de a face un cadou la momentul respectiv, iar restul sa le tinem pentru ocazii ulterioare similare. Repet, e o practica in fotbalul mare. Este exclus ca aceste cadouri sa fi ajuns la arbitri sau observatori. Din acest moment eu refuz sa mai barfesc barfe", a declarat Mircea Sandu pentru GSP.ro.
 
Mircea Sandu a facut referire si la relatia pe care o invoca Burleanu, dintre fostul sef FRF, fiica acestuia si Ciro Castelano, a carei firma era cea care livra ceasurile.
 
"Stie Burleanu ca Ciro Castelano era prietenul Ralucai? Exista vreun act pentru prietenie? Eu nu stiu despre chestiunea asta. Acum daca George Copos are cele mai bune prajituri, n-am voie sa cumpar prajituri de la el? Care e problema? Balci si barfa fara sfarsit. Sa stea in banca lui si sa termine cu acest circ!", a adaugat Mircea Sandu.
 
"N-am ce sa comentez. Eu nu candidez, iar Burleanu cauta acum doar sa loveasca in oamenii care-l sustin pe Lupescu. Imi rezerv dreptul de a-l actiona in instanta daca va aduce atingere imaginii mele" a declarat Florin Prunea.
 
"Astept sa se termine serialul. Voi raspunde la final la toata aceasta campanie de denigrare. Pana atunci, sa ne concentram pe fotbal si solutii. Pentru fiecare episod din acest serial electoral, care ma vizeaza in mod defaimator, autorul va raspunde si in instanta, asa cum am mai precizat" a declarat Ionut Lupescu.