Imprimare
PDF

Marius Sumudica a pierdut procesul! A primit sentinta in timp ce se afla in Arabia Saudita


Marius Sumudica, 47 de ani, antrenorul lui Al-Shabab, a pierdut procesul pe care il intentase impotriva Directiei Generale a Municipiului Bucuresti, dupa ce a ramas fara permis de conducere in luna iunie.
Dosarul fusese inregistrat in luna iunie, la Judecatoria Sectorului 2, iar judecatorii au decis ca Sumudica nu a avut dreptate, noteaza Cancan. Antrenorul a luat la cunostinta sentinta judecatorilor in Arabia Saudita.
 
Sumudica a ramas fara permis in luna iunie, in ziua meciului amical Romania - Finlanda, cand se afla in drum spre Ploiesti. Pana azi el a condus in continuare, in asteptarea deciziei, urmand ca de maine sa se puna in aplicare sanctiunea de 3 luni.
 
"Am fost oprit de Politie, ma duceam la meciul Romaniei. Chiar mi-a spus domnul politist ca nu vrea sa am aceeasi soarta ca a lui Nastase sa fiu trantit pe jos. Nu i-am spus ca sunt Sumudica, ci un cetatean de rand. Mi-a zis ca nu-l intereseaza fotbalul.
 
Era un baietas cu freza intr-o parte. L-am rugat 10 minute sa-si dea ochelarii jos. Acum am dovada de 15 zile si pot circula lejer cu masina. Oricum voi pleca in vacanta cu sotia", a declarat Sumudica dupa ce a fost oprit de Politie.