Imprimare
PDF

Marius Copil pierde DRAMATIC in fata unui Andy Murray napadit de emotii » Meciul intra in ISTORIA turneului de la Washington


Marius Copil (27 de ani, 93 ATP) a fost eliminat de  Andy Murray (31 de ani, 832 ATP) in optimile de finala de la Washington, scor 7-6 (5), 3-6, 6-7(4).
Marius Copil a fost aproape de cea mai importanta victorie a carierei. "Victima" ar fi fost triplul castigator de Mare Slem si dublu campion olimpic, Andy Murray. 
 
S-a impus la tie-break in primul set, la 5, iar urmatoarele doua au fost pe muchie de cutit. Marius a continuat sa fie agresiv, insa a cedat in momentele decisive. Britanicul a trecut primul in avantaj in decisiv, distantandu-se la 4-2. Copil a reusit sa duca totul in prelungiri, intr-un tie-break nu la fel de norocos ca cel din actul inaugural. 
 
Primul serviciu nu l-a mai ajutat, doar 46 la suta procentajul punctelor jucate cu el, si a cedat dupa mai bine de 3 ore, scor 7-6, 3-6, 6-7. 
 
Meciul va ramane in istoria turneului de la Washington, fiind cel care s-a terminat la cea mai tarzie ora de la infiintarea competitiei, 3:00. 
 
Andy Murray va juca in turul urmator impotriva australianului Alex De Minaur (19 ani, 72 ATP).
 
NAPADIT DE EMOTII
Revenit dupa lunga accidentare care l-a tinut departe de teren aproape un an, Andy Murray a legat pentru prima data trei victorii consecutive. Finalul duelului cu Marius Copil l-a gasit pe britanic in lacrimi. A ramas pe banca minute bune, cu prosopul in cap, incercand sa isi stapaneasca emotiile.