Imprimare
PDF

Lupescu contraataca dupa ce a parcurs toate cele 42 de judete: "Nu-mi imaginam asa ceva!"


Ionut Lupescu si-a terminat campania electorala, a fost in toate cele 42 de judete si a tras concluziile. E dezamagit de faptul ca Razvan Burleanu contraataca in campanie cu tot felul de favoruri pe care le promite alegatorilor. 
"Cred ca in ultimii ani Federatia ne-a demonstrat ca nu se pricepe la fotbal. Va spun acest lucru dupa ce am colindat toata tara. Sunt lucruri care se puteau face usor. E nepricepere, asta e clar, in plus au o ura fata de oamenii din Generatia de Aur.
 
Ei acum vin si promit tot felul de favoruri votantilor, asa vor sa castige. Nu m-as fi intors in tara daca lucrurile mergeau bine. Imi era foarte bine acolo. Am venit sa-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau sa implic UEFA intr-o campanie cu un membru UEFA, actualul sef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau sa redresez fotbalul romanesc.
 
Am parcurs toate cele 42 de judete. Stiam ca si eu si colegii mei suntem iubiti. Dar nu-mi imaginam ca lumea a lasat totul pentru a veni langa noi sa ne arate ca ne iubesc. Nu doar eu, ci si colegii mei care m-au insotit, toti am simtit asta", a zis Lupescu.
 
Alegerile pentru sefia FRF au loc miercuri, 18 aprilie.