Imprimare

Lovitura devastatoare pentru FCSB! Cat va absenta Pintilii dupa accidentarea din meciul cu Muntenegru


Mihai Pintilii (33 de ani) s-a accidentat in timpul meciului cu Muntenegru, 0-0, din Liga Natiunilor, mijlocasul urmand sa fie insisponibil in duelul cu Serbia din aceasta seara.
Vestile proaste nu se opresc insa aici. Dupa efectuarea mai multor teste, accidentarea lui Pintilii ar fi una destul de problematica. Acesta a suferit o ruptura musculara la mushiul femural stang si va fi out din circuit timp de aproximativ o luna si jumatate, sustine TV Digi Sport.
 
O informatie cum nu se poate mai proasta pentru echipa lui Dica in perspectiva derby-ului de duminica cu CFR Cluj. Pintilii, factorul de echilibru din linia mediana a FCSB-ului, ar urma sa absenteze in nu mai putin de 4 partide din campionat.
 
In plus, Pintilii nu va fi pe teren nici in urmatoarele doua partide ale "tricolorilor", cu Lituania si Serbia din 11 si 14 octombrie.
 
In ceea ce priveste situatia lui Vlad Chicihes, celalalt "tricolor" accidentat cu Muntenegru, problemele sunt chiar mai mari. Acesta a suferit o entorsa de genunchi cu afectarea ligamentelor si va fi obligat sa se opereze. Nu va mai juca niciun meci in 2018!