Imprimare
PDF

Liderul mondial a revenit in tara dupa eliminarea de la Wimbledon: "Nu poti sa le ai pe toate. E dificil, n-am reusit sa-mi fac jocul"


Eliminata sambata de Su-Wei Hsieh in turul III de la Wimbledon, Simona Halep a revenit astazi in tara. Pe aeroport, Simona si-a analizat parcursul de la Wimbledon, marturisind ca regreta ca nu a jucat niciun meci pe iarba inainte de venirea la Londra.
"Da, cu siguranta a fost mai putin bine ca n-am avut un meci inainte, dar a fost si bine, pentru ca n-am avut timp sa am meciuri, ca am mers pana in finala la Roland Garros.
 
Nu poti sa le ai pe toate. M-am simtit bine, a fost bucurie foarte mare ca am castigat la Roland Garros, am fost super concentrata pe Wimbledon, dar suprafata e dificila si n-am prea reusit sa-mi fac jocul.
 
Da, e foarte grea adaptarea pe iarba. Este cu totul si cu totul altceva. Am incercat cat s-a putut sa ma adaptez, dar n-a iesit in ultimul meci", a marturisit Simona Halep la revenirea in tara, potrivit TV Telekom Sport.
 
Dupa eliminarea de la Wimbledon, Simona Halep nu va mai participa la niciun turneu in perioada urmatoare si va lua o vacanta de aproximativ o luna.
 
Urmatoarea competitie la care liderul WTA va lua startul cu siguranta este Rogers Cup, din Canada, care va incepe pe 6 august. In 2017, Simona a participat la turneul de la Washington, insa prezenta sa la acest turneu e in dubiu.