Imprimare
PDF

Ionut Lupescu, detalii in premiera despre echipa pe care o vrea la FRF! Ce se va intampla cu Mutu, Belodedici si ceilalti fosti fotbalisti din actuala conducere


Ionut Lupescu nu exclude colaborarea cu fostii mari fotbalisti in conducerea Federatiei si nu-i trece cu vederea nici pe cei care acum sunt in echipa lui Burleanu. 
"M-as bucura ca fostii fotbalisti sa iasa din zona de confort si sa vina sa ajute. Vreau ca ei sa inteleaga ca e mare nevoie de ei. E nevoie de oameni care sa inteleaga fotbalul.
 
Ce nu intelege actuala conducere e ca noi, fostii fotbalisti, avem respect unii fata de ceilalti. Ce pot eu sa zic impotriva celor care sunt de partea cealalta acum? Nimic! Nu am cum sa fac asa ceva.
 
Exista respect! Ceea ce din pacate oamenii care nu vin din fotbal dispretuiesc. Spre exemplu, cu Marcel Puscas, ma cunosc de mai mult timp. Am avut o discutie cu el, mi-a povestit ce va face.
 
Nu am ce sa negociez cu el. Eu merg sa castig, o voi face si am nevoie de oameni cu experienta, asa cum e Marcel. Dar el mi-a zis ca a investit mult in aceasta campanie si mi se pare corect sa-si incerce sansa", a zis Ionut Lupescu la TV Telekom Sport.
 
...ce problema a sesizat: "M-a deranjat ca nu exista transparenta. Pe cei de la FRF i-a interesat ce adeziuni am eu. Pentru ca atunci cand mi-am depus dosarul l-au deschis repede sa vada ce adeziuni am.
 
Pe ei asta i-a interesat. Plus ca eu nu stiu cine sunt cei din comisia care analizeaza dosarul. Nu stiam nici cati membri afiliati sunt. Sunt lucruri care nu sunt transparente".