Imprimare

Ianis la FCSB? Becali stie cum va creste valoarea lui Hagi jr.: "Poate sa faca milioane multe"


Ianis Hagi (19 ani) e, in viziunea lui Gigi Becali, urmatorul jucator pe care Gica Hagi va obtine milioane bune de euro si nu exclude ca pe viitor sa ajunga la FCSB.
" Viitorul alearga foarte mult, e foarte bine organizata echipa. A facut Hagi ce-a facut si iar a pus echipa pe drumul bun. Nu stiu unde ajunge el, dar cred ca asta trebuie sa faca in continuare, sa castige bani multi. Trebuie sa castige bani din fotbal.
 
Acum nu mai are jucatori de milioane, doar pe Ianis. Ianis trebuie sa joace un an, are talent si poate sa faca milioane multe. La Steaua ar juca in locul lui Budescu si nu se poate acum. Daca Hagi a luat campionatul cu o echipa mica de ce sa nu ia 7-8 milioane in alta parte? Nu pierde bani cu Academia, dar poate mai are un an-doi si pe urma ce face? Jucatori de milioane nu mai are in echipa in afara de Ianis", a spus Becali la Pro X.
 
"De meciul cu Viitorul ce sa zic? Eu spun ca sunt cel mai puternic. Pe urma imi dau seama ca nu sunt puternic, nu mai stiu ce sa mai cred. Echipa e normal sa se lege si sa castige meciul. La noi se intampla prea multe accidente", a declarat Gigi Becali.