Imprimare
PDF

Harlem Gnohere, in pericol?! Mihai Teja anunta: „El e mai in forma, e posibil sa joace inaintea Bizonului”


Titular incontestabil in prima parte a campionatului, Harlem Gnohere, 30 de ani, ar putea sa-i lase locul in prima echipa lui Raul Rusescu, 30 de ani. Anuntul a fost facut chiar de Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB 
„E posibil ca Rusescu sa joace inaintea «Bizonului». Mie imi plac toti trei, si Hora, si Gnohere, si Rusescu. Deocamdata Rusescu e mai in forma, ceilalti doi nu sunt pusi la punct cu conditia fizica. E posibil sa joc cu Gnohere si Rusescu. Sau cu Hora-Rusescu. Sa vedem, cand vor fi toti la 100% din punct de vedere fizic”, a declarat Mihai Teja in aceasta seara. 
 
In prima etapa, la Calarasi, Teja nu se va putea baza pe cativa jucatori cu mare experienta: Pintilii, Gnohere, Mihai Roman, Momcilovici si Balasa.
 
Antrenorul lui FCSB a oferit detalii si despre sistemul de joc, una dintre temele importante de discutie de la gruparea ros-albastra in aceasta iarna. 
 
„Nu am anuntat ca o sa joc 4-3-3, am spus ca vreau sa utilizez ambele sisteme, 4-2-3-1 si 4-3-3. Voi juca in anumite momente si 4-3-3, in dinamica jocului, pe faza ofensiva”, a spus Teja.