Imprimare

Hagi da cartile pe fata! Cinci oferte pentru Ianis Hagi: "Imi recuperez banii! E o investitie buna"


Gica Hagi nu regreta readucerea lui Ianis Hagi la Viitorul si explica de ce crede ca a facut o investitie foarte buna. Mijlocasul n-a fost lipsit de oferte in iarna, cand a fost luat de dobrogeni, avand 5 oferte, din campionate de top ale Europei. 
"Ianis a fost dorit de cinci echipe cand a plecat de la Fiorentina. Doua erau din campionatul Italiei, iar alte trei erau din campionate foarte puternice. Erau echipe foarte bune. Eu m-am gandit ca imi voi recupera banii in viitor, cred ca am facut o investitie buna.
 
Eu dau banii in 2-3 ani, iar in toata aceasta perioada, Ianis se va dezvolta foarte mult. Am investit banii in el, pentru ca este un jucator de mare perspectiva.
 
El avea nevoie doar sa joace. Cand am vazut cum se comporta directorul tehnic al Fiorentinei cu mine, directorul Fiorentinei, nu Fiorentina, atunci am luat decizia sa-l iau inapoi. Ianis a cerut un singur lucru:  « Vreau sa joc! ».
 
Ianis are o inteligenta in joc si o personalitate iesite din comun, de top. El s-a dezvoltat biologic. Luati poza mea de la 16-17 ani si o sa vedeti ca l-am facut eu. Cand a trecut varsta, s-a facut mai puternic. Cand eu aveam 19-20 de ani, lumea isi punea intrebari.
 
Dupa 20 de ani, lumea nu-si mai punea intrebari. Unii jucatori se dezvolta fizic mai tarziu. De cand a plecat de la noi si s-a intors de la Fiorentina, Ianis a crescut 4 centimetri. Avea 1.80 metri, acum are 1.84" , a declarat Gheorghe Hagi.