Imprimare
PDF

Grigoras si-a facut echipa: "As lua titlul cu baietii astia!" + episod hazliu cu un fost jucator stelist


Antrenorul Petre Grigoras, 53 de ani, proaspat revenit pe banca lui SSC Farul, in Liga a 2-a, a acordat un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor de vineri, in care a vorbit despre cariera lui si planurile pe care le are.
Provocat sa isi aleaga echipa ideala, Grigoras a nominalizat cate cinci oameni de top de la principalele trei echipe la care a lucrat: Farul, Otelul si Pandurii.
 
E vorba despre Cristocea, Liviu Mihai, Pascovici, Todoran si Schiopu de la Farul, Gabi Paraschiv, Sergiu Costin, Giurgiu, Szekely si Emil Jula la Otelul si Pintilii, Chiriches, Maxim, Radut si Nistor la Pandurii. "As castiga titlul cu baietii astia!", a exclamat Grig. 
 
DOCTOR MARIAN PLEASCA
Grig a povestit si o intamplare amuzanta din perioada petrecuta la Pandurii: "La revenirea in 2014, am plecat sa preiau echipa la cantonamentul din Slovenia, am acceptat, iar dupa cateva zile de pregatire vine Pleasca si-mi cere doua zile libere.
 
Mi-a zis: «Trebuie sa plec!». «De ce, Mariane?». «Imi dau doctoratul. Va aduceti aminte cand ma atentionati sa ma duc la scoala? V-am ascultat, am terminat facultatea de sport si trebuie sa termin acum doctoratul». «Bine, ma, du-te!». Asa ca Pleasca al meu e doctor in sport!".