Imprimare
PDF

Gigi Becali face un anunt COLOSAL dupa victoria cu Craiova: "Orice s-ar intampla, el va fi antrenor!"


Gigi Becali crede in continuare ca FCSB poate castiga titlul in Liga 1 dupa victoria obtinuta la Craiova, scor 1-0.
"Asa se joaca fotbalul. Cu multa munca, daruire si ambitie. Doar asa poti castiga titluri. Se poate spune ca e cel mai bun meci al nostru din 2018. A fost alta atitudine. Daca esti fotbalist, joci tot sezonul asa.
 
Deja sansele la titlu sunt 55 cu 45 la suta. Am mare incredere in Viitorul, pentru ca are doua motive: unul = 200.000 de euro pentru locul 3, iar celalalt - ei nu mai joaca turul I, joaca direct turul II preliminar in Europa League. E un mare interes pentru ei.
 
Acum presiunea este pe CFR Cluj. Noi trebuie sa ne castigam meciul, iar presiunea mare e a lor. Viitorul are jucatori foarte rapizi, care pot castiga foarte usor acest meci.
 
Dica a demonstrat ca nu este un antrenor fricos. A fost inspirat astazi, a facut schimbarile potrivite. O sa plece Alibec, iar Dica ramane antrenor. Nu a fost o lupta intre ei doi. I-am facut hartia pentru un club din Franta, pentru 1.700.000 milioane de euro, cat am dat el. La revedere cu cocoloseala. Zeci de oameni care muncesc sa fie la cheremul lui. O sa scapam de el. Dica va ramane antrenor. Asa a zis Vasi. Orice s-ar intampla, va ramane", a declarat Becali.