Imprimare
PDF

Florin Talpan, dupa o noua lovitura data lui Gigi Becali: "Restul va fi scris in istorie!"


Juristul CSA Steaua, Florin Talpan, i-a mai dat o lovitura lui Gigi Becali. Curtea de Apel a decis luni ca finantatorul stelist trebuie sa ii plateasca 30.000 de euro lui Talpan, de zece ori mai mult decat suma initiala ceruta, in procesul in care juristul il acuza pe latifundiar de calomnie si jigniri. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata in termen de 30 de zile.
Talpan a comentat sentinta Curtii de Apel, felicitand justitia din Romania si declarand emfatic: "Restul va fi scris in istorie". 
 
"Sunt un adept al justitiei, constient fiind ca fara justitie nu exista libertate. Fara libertate nu exista exprimare, iar fara dialog nu exista conciliere.
 
Dar de aici si pana la a-i distruge cariera unui ofiter de justitie al Armatei Romane doar pentru ca acesta si-a facut datoria pana la capat pentru statul roman, pentru miile de suporteri stelisti si chiar pentru istoria CSA Steaua este cale lunga.
 
Sunt multumit ca exista justitie in Romania, ca exista judecatori care pot da sentinte corecte. Mai mult nu va pot spune, restul va fi scris in istorie", a declarat Talpan, potrivit ziare.com. 
 
Gigi Becali se afla in proces si cu CSA Steaua. Armata ii cere daune de 37 de milioane de euro pentru ca a folosit marca Steaua din 2004 pana in 2014.