Imprimare

FCSB a cedat inca un fotbalist » Reactie pesimista a conducerii clubului: „S-a renuntat prea usor la el. Ma intreb ce vom face acum”


FCSB a decis sa il imprumute si pe portarul Andrei Vlad, 19 ani, la Dunarea Calarasi, desi acesta a plecat azi cu FCSB in cantonament. Helmuth Duckadam, presedinte de imagine al clubului ros-albastru, a anuntat mutarea in aceasta seara. 
Helmuth Duckadam a declarat ca, din informatiile sale, Andrei Vlad va ajunge sub forma de imprumut la Dunarea Calarasi si a criticat faptul ca echipa nu are un portar de rezerva cu experienta.
 
„Ma intreb ce vom face cu postul de portar. Din cate am inteles, Andrei Vlad a fost imprumutat la Dunarea Calarasi. Trebuie sa vina un portar pentru ca rezerva e un copil de la tineret, care e prea tanar. Cred ca acolo avem nevoie. Ma gandesc ca deja e un plan, in situatia in care l-au imprumutat sau o sa-l imprumute pe Vlad.
 
Trebuie sa aduci un portar cu experienta, care la un moment dat sa fie dispus sa fie si rezerva. Cred ca s-a renuntat prea usor la Stancioiu. Nu cred ca avea probleme sa fie rezerva. Plus ca puteai sa-l folosesti oricand, era un portar cu exeprienta”, a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.
 
„MM mi-a zis sa luam un portar mai in varsta ca sa-l dam pe Vlad sa apere” a declarat Gigi Becali, patron FCSB, pe 4 ianuarie.
 
FCSB i-a mai imprumutat in aceasta vara pe mijlocasii Daniel Benzar, 21 de ani, si Ianis Stoica, 16 ani, tot la Dunarea Calarasi. 
 
Pentru postul de portar de rezerva, FCSB a incercat sa-l oferteze in urma cu cateva zile pe Razvan Plesca, 36 de ani, de la Gaz Metan, dar s-a lovit de reactia prompta a sefilor clubului ardelean.