Imprimare

Europa ii face contract lui Teixeira! Ce intelegere va semna portughezul


Portughezul Felipe Teixeira va semna o intelegere pe 6 luni, care se va prelungi automat pana in vara lui 2019 doar daca FCSB va prinde grupele Europa League.
Gigi Becali n-a glumit in privinta lui Filipe Teixeira. Nu are de gand sa-i puna pe masa un contract intreg pentru sezonul viitor. Ci doar unul pe jumatate. Adica pe 6 luni. Iulie-decembrie. Cu un salariu de 15.000 de euro pe luna, ceea ce ar insemna 90.000 de euro. Totusi, Teixeira isi poate prelungi contractul pana in vara lui 2019 cu o conditie: FCSB sa reuseasca sa treaca de cele 3 tururi preliminare si sa-si faca loc in grupele Europa League.
 
Daca acest lucru se va intampla, atunci Gigi Becali va fi sigur de venituri importante, care vor depasi 10 milioane de euro, si ii va oferi mijlocasului portughez inca 90.000 de euro pentru prima jumatate a lui 2019. Daca nu, lusitanul va ramane liber de contract in iarna si aproape sigur nu i se va mai propune prelungirea!
 
"Teixeira este cel mai bun fotbalist strain care a venit vreodata in Liga 1! Spuneti-mi voi altul! Wesley? A fost bun, dar Teixeira e peste el. Un profesionist si un baiat cum rar, foarte rar am intalnit in cariera mea de antrenor" a spus Razvan Lucescu.