Imprimare
PDF

Ei sunt "Mitralierele" » Florin Bratu a fost detronat de Sergiu Hanca si Dan Nistor


Dupa FCSB - Dinamo 3-3, mijlocasii Nistor si Hanca l-au depasit pe Bratu ca performante in Derby de Romania. Antrenorul are ca jucator 2 goluri impotriva rivalei, pe cand capitanul a marcat 3 goluri, iar Sergiu are 4.
Florin Bratu nu mai este "Mitraliera" lui Dinamo! Noile arme letale ale "cainilor" sunt Dan Nistor, 30 de ani, si Sergiu Hanca, 26 de ani. Cei doi au creat in remiza de duminica golul de 2-2. Hanca a avut o incursiune in flanc, a pasat in centrul careului, de unde capitanul a marcat. Astfel, Nistor a ajuns la 3 goluri in 6 Derby-uri. Hanca avea deja 4 goluri si a ajuns la aceeasi cota in privinta assist-urilor. Bratu are 2 goluri in 5 partide cu marea rivala.
 
In sezonul 2007-2008, antrenorul lui Dinamo marca in poarta rivalei FCSB un gol ce i-a adus porecla de "Mitraliera". "Bratone" a transformat penalty-ul de 2-1 in "Groapa", trimitand titlul de campioana in Gruia, in detrimentul echipe ros-albastre. De fericire, Florin a smuls din pamant steagul din corner si s-a dus in fata galeriei steliste mimand ca ii mitraliaza pe fanii rivalei. 
 
O performanta similara a atins si Hanca, acum doua sezoane. FCSB a fost invinsa de "caini" cu 2-1, ambele reusite fiind semnate de mijlocasul nascut in Targu Mures. La fel ca Bratu, Hanca a "furat" titlul stelistilor. Daca partida se termina 1-1, FCSB era la mana ei pentru castigarea campionatului cu o etapa inainte de final. Hanca a marcat in minutul 90+6 si astfel Viitorul a luat marele trofeu.