Imprimare
PDF

"E lipsa de respect!" Darren Cahill a izbucnit pe twitter, dupa un comentariu care o implica pe Simona Halep


Darren Cahill, antrenorul numarului 1 mondial Simona Halep, a avut o izbucnire pe twitter, dupa ce mai multe voci au vehiculat posibilitatea ca australianul Nick Kyrgios, australianul care a fost invins de Roger Federer la US Open, ar putea fi noul sau elev.
Antrenor al Simonei din 2016, Cahill a reactionat pe twitter dupa ce comentatorii de la US Open au explicat in direct ca australianul ar putea sa isi ajute compatriotul sa isi puna in valoare talentul imens de care dispune.
 
"Sunt singura persoana care crede ca e o lipsa de respect din partea comentatorilor sa discute despre posibilitatea ca Darren Cahill sa-l antreneze pe Nick Kyrgios, daca el este antrenorul Simonei Halep?", a scris o fana. "Nu, si eu cred ca e o lipsa de respect. Foarte bine ai spus", a replicat Cahill.
 
Cahill este antrenorul cu care Simona Halep a castigat primul Grand Slam din cariera, Roland Garros 2018, si cu care a ajuns numarul 1 WTA.
 
Nick Kyrgios, 23 de ani, considerat unul dintre cei mai talentati jucatori din valul nou, este pe locul 30 ATP si multi specialisti au impresia ca isi iroseste talentul din cauza comportamentului sau vulcanic.