Imprimare
PDF

Dragomir arunca in aer alegerile pentru sefia FRF » Declaratii tari: "Dragnea e cu Lupescu!"


Dumitru Dragomir a vorbit despre alegerile FRF din 18 aprilie si anunta ca este sustinatorul lui Marcel Puscas. De asemenea, e ferm convins ca politicul va avea un cuvant important de spus.
"Ma tem ca in alegeri vor conta foarte mult politicul si «fortele paralele». E foarte importanta sustinerea politica. Am auzit ca Lupescu e sustinut de Dragnea, iar Burleanu de Vasile Dancu. Puscas nu e sustinut politic de nimeni, dar il sustin eu.
 
El, Puscas, e cel mai bun dintre cei trei. A fost fotbalist, a fost conducator, a fost antrenor, a fost impresar. Are si caracter. Daca ar trebui sa votez, el ar fi favoritul meu. Cred ca are de pe acum 50-70 de voturi, dar nu stiu daca-i ajung.
 
Sigur ca Lupescu are anvergura mai mare, dar programul lui Puscas e cel mai bun. In opinia mea, Lupescu si Puscas trebuie sa se intelega, sa colaboreze si sa fie unul presedinte si celalalt secretar general, cum or iesi la vot.
 
Ma tem insa sa nu-i aresteze pe amandoi cu o zi-doua inainte de alegeri. Burleanu e numai pe interesul sau, nu in interesul fotbalului. E buna ideea lui Porumboiu de a se amana alegerile si a se face un audit din 2014 incoace, sa stie alegatorii exact cum stau lucrurile", a zis Dragomir la emisiunea Stop pe Piept de la National FM.
 
"Acum trebuie sa refacem ce-a stricat Daum, care ne-a dat cu cinci ani inapoi. Echipa nationala traieste de pe urma lui Hagi, a jucatorilor pe care i-a descoperit si i-a antrenat el. Hagi a facut totul singur, fara sa fie ajutat de fosta conducere a Federatiei sau de cea actuala" a spus Dumitru Dragomir despre nationala