Imprimare
PDF

Diogo Salomao vorbeste despre plecarea de la Dinamo: „Daca trebuie sa raman, asta se va intampla”


Mijlocasul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, a vorbit dupa Dinamo - FC Sion 0-3 despre situatia si despre contractul sau, care expira in vara.
„Nu stiu care e situatia mea. Eu mai am 6 luni de contract si sunt concentrat pe acest lucru. Nu stiu ce se va intampla. Daca trebuie sa raman, voi da 100% pentru echipa. Daca va veni o oferta si va fi buna pentru ambele parti, vom discuta.
 
In aceste momente este foarte dificil. Suntem in perioada de pregatire si trebuie sa corectam anumite greseli. Sunt multi jucatori noi. Trebuie sa se obisnuiasca ei cu noi si noi cu ei. Sunt multe schimbari”, a declarat Diogo Salomao.
 
DEIAN SORESCU: „AU VENIT JUCATORI DE CALITATE”
Si mijlocasul Deian Sorescu, 21 de ani, a vorbit despre problemele lui Dinamo, care a pierdut ambele amicale de pana acum, 0-2 cu Hajduk Split si 0-3 cu FC Sion.
 
„Suntem in perioada de pregatire. Trebuie sa ne acomodam unii cu altii si sa ii integram pe nou-veniti. Trebuie sa corectam anumite greseli. Cei care au venit sunt jucatori de calitate si sigur ne vor ajuta. Sunt multe greseli pentru ca inca nu exista sincronizare intre noi. Vorbim cu ei in engleza si in franceza”, a declarat Deian Sorescu.
 
transfer dinamo dinamo diogo salomao diogo salomao dinamo