Imprimare
PDF

Descrierea facuta noului transfer al lui Dinamo: "Intelege limba romana, dar nu poate sa raspunda"


Ramasa fara niciun obiectiv, Dinamo pare sa inceapa reconstructia. "Cainii" s-au inteles azi cu tanarul Marco Ehmann (17 ani), un fundas central cu cetatenie romana si germana, scolit la juniorii Borussiei Dortmund.
International roman U18, acesta a fost remarcat de Florin Bratu la nationala de juniori, unde "Mitraliera" a antrenat pana sa ajunga la Dinamo.
 
Ehmann a primit doar cuvinte de lauda din partea omului care l-a propus la nationala, fostul antrenor si jucator din Germania Doru Plavitu.
 
"Este un tanar de mare perspectiva, dar are nevoie si de un mentor, pentru ca va ajunge intr-un mediu nou pentru el. Sper ca cei de la Dinamo sa tina cont de acest lucru, ca vine dintr-un alt mediu.
 
El are abecedarul fotbalului, a fost crescut foarte bine, cu internat, fotbal si scoala, doar asta a facut, iar acum are ocazia sa-si puna in valoare calitatile sale. Are vedere periferica, are clarviziune, dar trebuie sa se acomodeze in Romania. El intelege limba romana, dar nu poate sa raspunda. Raspunde insa pe teren", a declarat Doru Plavitu, potrivit TV Digi Sport.
 
Stoperul de nici 18 ani s-a antrenat deja cu Dinamo si in zilele urmatoare va semna cu formatia lui Bratu.
 
"Da, il cunosc bine. Are o disciplina de fotbalist scolit in Germania. Este un real talent si ne poate ajuta in viitor", a declarat Florin Bratu.