Imprimare
PDF

Decizie de ultima ora! Cel mai important jucator e aproape de a semna! Campioana Romaniei a dat lovitura


La aproape 32 de ani, Mario Camora ramane unul dintre cei mai importanti jucatori ai clubului din Gruia. Iar CFR se pregateste sa-i ofere portughezului un nou contract, in conditiile in care actuala lui intelegere este valabila pana in vara lui 2019. Cel putin teoretic, de la 1 ianuarie, Mario ar putea semna liber, cu un alt club.
A mai avut, de-a lungul timpului, oferte din Romania, a trecut si printr-o reducere salariala, in perioada in care clubul a fost in insolventa, dar a ramas mereu la CFR. Iar zilele urmatoare ar urma sa semneze al 4-lea contract cu gruparea din Gruia. 
Presedintele Iuliu Muresan este convins ca lusitanul nu are niciun gand sa paraseasca clubul:
 
"Noi am cam finalizat tratativele cu jucatorii ale caror contracte se apropie de final. Acum ne pregatim sa incheiem o alta intelegere si cu Mario Camora, unul dintre cei mai vechi fotbalisti de la noi. Am avut doar discutii preliminare, dar nu vor fi probleme, el a spus mereu ca nu vrea sa mai plece de la Cluj.
 
E la noi de 7 ani, e ca si roman, plus ca este un jucator foarte important si sunt convins ca discutiile cu el se vor finaliza foarte repede". Surse apropiate gruparii din Gruia sustin ca fundasului i se va oferi o noua intelegere pe inca doua sezoane, dar si o marire a contractului. In prezent, Camora castiga 20.000 de euro lunar.
 
ISI FACE CASA LA CLUJ
De la sosirea la CFR, Mario Camora a castigat doua titluri de campion, o Cupa si o Supercupa. A afirmat mereu ca vrea sa continue pana la finalul carierei la CFR, considerand ca "la Cluj e casa mea". De altfel, portughezul, care este foarte aproape de a obtine cetatenia romana, a si inceput sa isi construiasca o casa la Cluj.