Imprimare
PDF

Decizie de ultim moment a conducerii lui Dinamo! Sefii vor sa-i ofere un nou post pentru a-l convinge sa ramana in "Stefan cel Mare"


Dupa ce Ionel Danciulescu a lasat de inteles ca ar fi pregatit sa o paraseasca pe Dinamo, sefii clubului sunt dispusi sa-i ofere "Corbului" o oferta extrem de avantajoasa in incercarea de a-l convinge sa ramana in "Stefan cel Mare" si din vara.
Concret, Danciulescu ar urma sa fie ofertat pentru ocuparea functiei de director general, cea pe care a detinut-o Adrian Mutu in sezonul trecut. 
 
Viitorul job al lui Danciulescu, in prezent director sportiv, ar presupune ca el sa fie mult mai implicat in viata clubului, inclusiv in politica de transferuri a echipei. 
 
Urmeaza sa aiba loc o intalnire decisiva intre Danciulescu si conducerea clubului. Un eventual accept al fostului fotbalist ar presupune ca el sa nu mai fie prezent pe banca tehnica, asa cum proceda pana acum, ci la birouri, unde cuvantul lui ar capata o mai mare greutate. 
 
Fost jucator emblematic in "Stefan cel Mare", "Danciu" a mai fost manager sportiv la Dinamo, dar si antrenor principal, timp de 3 etape, in sezonul 2014-2015.
 
Danciulescu a comentat subiectul in exclusivitate pentru GSP.ro:
 
"Intotdeauna m-am batut la Dinamo pentru primele locuri. Asa este obisnuit acest club si doare faptul ca am ajuns pe locul 7 si in play-out. E un pic grea aceasta situatie pentru noi toti. Nu mi-am propus vreo plecare, vad ca am devenit un subiect al acestor zile. Am zis ca nu stiu ce va fi la vara. Atat. 
 
Cel mai important acum e sa fim uniti, sa-l ajutam pe Florin. E la inceput de drum si trebuie sa fim uniti in jurul lui si sa facem un drum clar pentru sezonul viitor, sa stim ce ne dorim cu adevarat.
 
Am zis ca am anumite limite pentru ca sunt om care traieste si sufera pentru Dinamo si nu ma impac usor cu esecurile. E dureros ca in anul in care s-au investit cei mai multi bani, paradoxal, s-au adunat atatea esecuri. OK, n-au fost bani pentru transferuri, dar avem unul dintre primele 3 bugete salariale din tara. S-au strans multe lucruri dureroase in fotbal pentru mine.
 
Atat se poate acum, atat facem, dar incercam sa facem echipa pentru sezonul viitor", a declarat Danciulescu.