Imprimare

Dan Petrescu l-a trimis pe Alexandru Ionita in Liga a 3-a, alaturi de alte 7 nume!


Transferat in aceasta iarna de CFR Cluj de la Astra contra sumei de 1 milion de euro, Alexandru Ionita II (23 de ani) nu traverseaza cea mai fericita perioada la CFR Cluj.
In cele 5 meciuri jucate de "feroviari" in 2018, Ionita a fost titular de doar doua ori, iar la meciul cu Poli Iasi de vinerea trecuta, primul din play-off, a ramas pe banca tot meciul.
 
Forma slaba a lui Ionita l-a determinat pe Dan Petrescu, tehnicianul CFR-ului, sa ia o decizie de ultim moment. Alaturi de alte nume importante din cadrul primei echipe, Ionita a fost trimis la "satelitul" din Liga 3-a, care a disputat in urma cu doua zile un amical contra Unirii Tasnad (Liga 3-a), castigat cu 3-0 dupa golurile lui Dodoi si Ster.
 
Pe langa Ionita, la CFR II au mai evoluat fundasul brazilian Gilvan, adus in aceasta iarna, Luchin, Alexandru Vlad, Laurentiu Rus, Mihai Bordeanu, Balde sau Nouvier, jucatori care evolueaza putin spre deloc la prima echipa. De asemenea, pe teren a fost si Gabriel Dodoi (19 ani), atacantul de perspectiva adus in aceasta iarna de la Pandurii, care a si inscris un gol. 
 
Prim "11" CFR Cluj II: Rus – Milandru, Gilvan, Luchin, Al. Vlad, L. Rus, Bordeanu, Balde, Dodoi, Nouvier, Ionita
Antrenor: Gheorghe Barbu