Imprimare
PDF

Cum au vazut dinamovistii eliminarea ros-albastrilor: "Ar trebui sa ne dea de gandit. Apasam acceleratia"


Florin Bratu, tehicianul lui Dinamo, a comentat cu ingrijorare eliminarea celor de la FCSB si CFR Cluj din play-off-ul Europa League.
"Este o pata pentru tot fotbalul si campionatul romanesc in ceea ce priveste eliminarea CFR-ului in confruntarea cu luxemburghezii. Nu stiu daca fotbalul nostru a ajuns atat de jos, ci e vorba de mentalitatea noastra, sper sa nu mai subestimam adversarii. 
 
FCSB a fost mai aproape de calificare, a facut un joc bun, dar lipsa de atentie si de experienta a portarului Vlad a facut ca echipa sa nu ajunga in grupe. Acum, ne vom razboi in campionatul nostru. Pacat ca nu s-a calificat nicio echipa in grupele Europa League, ar trebui sa ne dea de gandit tuturor! Obiceiurile acestea de a subestima adversarii considerati mici ne-au costat mereu. Acum, sper sa tinem si noi, Dinamo, piciorul pe acceleratie, fiindca FCSB si CFR se vor concentra pe campionatul intern", a declarat Florin Bratu, la conferinta de azi. 
 
"ACCIDENTAREA LUI TANASE A FOST DECISIVA"
Ionel Danciulescu, directorul general al "cainilor", si Gigi Multescu au vorbit la randul lor despre partida FCSB - Rapid Viena. Ambii sustin ca accidentarea lui Florin Tanase, survenita inainte de pauza, a rupt partida. 
 
"Decisiva a fost accidentarea lui Florin Tanase. El juca foarte bine intre linii, facea legatura intre mijloc si atac. Rusescu s-a vazut ca nu are ritmul necesar".
 
Gigi Multescu, si el in studio, a intarit spusele lui Danciu. "Da, foarte buna observatia. Tanase a a jucat bine si in campionat", a spus acesta.