Imprimare
PDF

Cum a evitat Dinamo o situatie-limita - Bratu: "Puteam sa ajungem sa ne batem intre noi pe la Saftica"


Antrenorul dinamovist Florin Bratu, 38 de ani, a vorbit in aceasta dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa, despre urmatorul meci in Liga 1 (play-out, etapa 10), cu Juventus Bucuresti, in deplasare.
"In tur am pierdut si ne-a marcat destul de mult. Acum suntem cu totii pusi in garda pentru ca Juventus Bucuresti e o echipa imprevizibila, chiar daca nu a acumulat foarte multe puncte. O echipa pe care o respectam si o vom trata ca atare. Nu suntem razbunatori, fotbalul e un joc. Vrem sa continuam rezultatele si jocurile bune pe care le-am facut, jucatorii vor sa demonstreze in continuare o disponibilitate buna in timpul meciurilor.
 
Din punct de vedere ofensiv, cred ca am aratat bine, mai sunt lucruri de corectat, dar vrem sa continuam aceasta pasa buna prin care trecem", a subliniat tehnicianul dinamovist.
 
"PUTEAM SA NE FACEM DE RAS"
"Voi incerca si din vara sa creez competitie intre jucatori pentru ca doar asa putem ridica nivelul echipei si al jocului. Ei au simtit asta, toti au primit sanse din partea mea sa demonstreze si au simtit ca nu exista nicun interes si cine este mai bun intra in lotul lui Dinamo.
 
Lumea spune ca Dinamo e in play-out, ca nu conteaza atat de mult aceste jocuri, dar eu vin si spun ca puteam sa ne facem de ras si sa trecem printr-o situatie dificila, sa ajungem sa ne batem intre noi pe la Saftica daca aveam 2-3 infrangeri.
 
Ma bucur ca impreuna cu staff-ul meu, Iulica Mihaescu, Silviu Ion si Daniel Tudor, preparatorul Paulo, am reusit sa-i facem pe jucatori sa inteleaga ca fotbalul este un sport si ca sunt platiti pentru a face spectacol. Si sunt platiti sa arate oamenilor un spectacol frumos. In ultimele cinci etape vreau sa iau fiecare meci in parte si sa castigam cat mai multe jocuri pentru ca e important pentru increderea mea si a echipei, pentru ceea ce vrem sa realizam aici", a mai spus Bratu.
 
"PESTE ALTI 70 DE ANI AS VREA SA SE SPUNA DESPRE MINE CA AM CASTIGAT UN TITLU CU DINAMO"
Florin Bratu a transmis un mesaj, la conferinta de presa, tuturor dinamovistilor.
 
"Clubul implineste azi 70 de ani si urez pe aceasta cale , tuturor dinamovistilor! Si pe viitor ii asteptam langa noi. Stim ca trecem printr-o perioada dificila, ii inteleg si pe ei, dar si noi jucam pentru suporteri si ii vrem aproape. Cele mai frumoase amintiri? Derby-urile cu Steaua si Rapid, meciul cu Everton, cand am castigat detasat. Dinamo e un club frumos pe care eu nu-l admiram atat de tare, jucand la Rapid. Dar cand am ajuns aici totul s-a schimbat si sunt 200 la suta alaturi de Dinamo.
 
Ca regret ramane meciul cu Lazio. Daca treceam de la Lazio ajungeam in Champions League si e o dezamagire pentru mine. Peste alti 70 de ani as vrea sa se spuna despre mine ca am castigat un titlu cu Dinamo, pentru mine e suficient". 
 
"SUNT DEZAMAGIT CA N-AM JUCATORI LA NATIONALA"
Antrenorul ros-albilor a comentat si situatia portarului Jaime Penedo, calificat cu Panama la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia. "Penedo va ramane aici pana la finalul campionatului. Se antreneaza foarte bine cu Daniel Tudor, vrea sa faca pregatirea aici si sa se duca direct in Rusia. Normal ca sunt dezamagit pentru jucatori ca nu a fost niciunul convocat la nationala, pentru ca sunt la un nivel bun acum, arata o forma buna si cred ca puteam sa vedem si jucatori de la Dinamo acolo. Pe viitor asteptam sa se indrepte ochisorii mai mult si catre noi", a incheiat Florin Bratu.