Imprimare
PDF

Cristiano Ronaldo a semnat cu Juventus Torino! Cati bani a costat, pe cate sezoane a semnat si care e comunicatul lui Real Madrid


Cel mai important transfer al deceniului s-a facut! Mutarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino a fost rezolvata in cursul acestei seri!
Portughezul Cristiano Ronaldo, 33 de ani, a fost prezentat pe site-ul oficial al italienilor de la Juventus! "Se numeste Cristiano Ronaldo. Si este un jucator bianconero", a fost mesajul prin care Juve l-a prezentat pe Cristiano, care devine transferul cel mai important din Serie A din ultimele decenii.
 
Cat a costat transferul? 100 de milioane de euro vor fi platiti de Juventus Torino in decurs de 2 ani si inca 12 milioane de euro din alte taxe pentru Ronaldo;
Pe cat timp a semnat Ronaldo? Portughezul a semnat pe 4 sezoane, ceea ce ar putea insemna ca Juventus este ultima sa echipa din cariera;
 
Astazi, Andrea Agnelli, patronul lui Juventus, a plecat de urgenta in Grecia, acolo unde Ronaldo se afla in vacanta, pentru a-si asigura pe 4 sezoane semnatura portughezului de 33 de ani.
 
Cine e Cristiano Ronaldo si cine e Juventus Torino
Venit de la Manchester United in 2009, pe 94 de milioane de euro, portughezul Cristiano Ronaldo este jucatorul cu cele mai multe goluri inscrise in istoria lui Real Madrid. Ronaldo a inscris 450 de goluri, a cucerit doua titluri, nu mai putin de 4 Ligi ale Campionilor si 3 Supercupe ale Europei in 5 ani, doua Cupe ale Regelui si doua Supercupe, precum si 4 Baloane de Aur in 9 sezoane. 
 
Juventus Torino, campioana ultimelor 7 sezoane in Serie A, este echipa cu cele mai multe titluri din Italia, 34, si cele mai multe Cupe ale Italiei, 13. Juventus are si doua Ligi ale Campionilor si 7 finale (!) pierdute, record pentru cea mai importanta competitie intercluburi.