Imprimare
PDF

Cristi Chivu anunta ca vine la FRF cu Lupescu: "Astea sunt problemele fotbalul romanesc"


Cristi Chivu, fost international roman, a spus ca este de acord sa vina la Federatia Romana de Fotbal, daca Ionut Lupescu va fi presedinte, si l-a criticat pe Razvan Burleanu.
"Eu sunt aici sa il sustin. Sunt aici pentru ca ma preocupa fotbalul romanesc. Sunt preocupat de ce vad in ultima vreme pentru ca ma doare. Stiu ca putem mai mult, ca se pot face lucruri mai multe si mai bune. Din moment ce sunt aici, alaturi de Ionut Lupescu si ma plimb ca sa vad toate preocuparile si ideile pe care oamenii de fotbal din teritoriu le au. Inseamna ca implicarea mea e un lucru bun si sunt convins ca si Ionut crede asta.
 
Ramane doar sa vedem ce va fi din 19 aprilie si cum va pune in practica el strategia, programele propuse, discutiile pe care le va avea in continuare cu oamenii. Cu siguranta ma va avea alaturi si pe mine! Eu cred in ceea ce va schimba el, in ceea ce va putea face si cred intr-o schimbare a fotbalului romanesc in bine prin venirea lui Ionut Lupescu la conducerea FRF.
 
Il vad linistit, ambitios si preocupat de problemele oamenilor cu care se intalneste. Problemele fotbalului romanesc nu sunt reprezentate doar de echipa nationala sau ce se intampla in Liga 1 sau a doua, ci in general tot ce se intampla la copii si juniori, fotbal amator, fotbal feminin si cel de sala. Sunt probleme care se pot rezolva si sunt convins ca el va castiga aceste alegeri", a spus Cristi Chivu la TV Telekom Sport.
 
Razvan Burleanu, Ionut Lupescu, Marcel Puscas si Sorin Raducanu se vor lupta pe 18 aprilie pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal.