Imprimare
PDF

Cornel Dinu, despre noua functie primita de Danciulescu: "Alta este problema"


Ionel Danciulescu a acceptat oferta lui Ionut Negoita de a fi director general al clubului Dinamo. Adica va fi pe acelasi nivel ierarhic cu presedintele Alexandru David. 
Cornel Dinu, care de-a lungul timpului a fost la Dinamo jucator, antrenor, presedinte si actionar, a fost contactat pentru a afla ce parere are despre noua investire. Mister il sustine pe Danciulescu, despre care spune ca trebuie lasat sa lucreze.
 
- Domnule Dinu, cum suna Ionel Danciulescu - director general?
- Dupa parerea mea, Danciulescu stie cam ce ar trebui sa faca la o echipa de fotbal. Eu am mai spus lucrul acesta si chiar imi pare rau ca nu a continuat ca antrenor fiindca am impresia ca se pricepea. Alta este problema!
 
- Care?
- Daca va sti sa se impuna si sa-si impuna parerile si conceptia despre ceea ce trebuie sa insemne Dinamo. Daca nu va reusi, se va confirma ca si cele mai bune intentii mor in fasa. Eu ii urez mult succes!
 
- Dumneavoastra ce considerati ca inseamna acest post?
- Convingerea mea e ca trebuie sa imbine cresterea jucatorilor tineri si talentati cu cei experimentati pentru ca primii sa progreseze. Directorul general stabileste impreuna cu presedintele si eventual Consiliul de Administratie strategia generala a societatii. Conteaza foarte mult sa aiba parghiile, vointa si capacitatea sa le puna in aplicare. A venit timpul ca Danciulescu sa faca ceea ce eu am convingerea ca stie, si nu doar sa comenteze.